Yrityksemme

faircon oy

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti. Rakennusalalla olemme keskittyneet korjausrakentamiseen, erikoisosaamisenamme erilaiset asbestityökokonaisuudet. Luonnollisesti yhdistelemme näiden alojen osaamistamme jatkuvasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Meille Fairconissa tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys. Toimimme aina tavalla, joka tuottaa asiakkaallemme parhaan mahdollisen kokonaistuloksen. Ammattitaitoinen, Luotettava ja Laadukas, tätä pyrimme olemaan asiakkaillemme. Onnistumisesta kertovat asiakkaidemme toistuvat tilaukset ja molemminpuolinen välitön yhteistyö.

 

Puhdistusalan erikoisuutenamme on ekologinen kuivajääpuhallus. Tällä menetelmällä poistamme erilaisia lika-, pinnoite- ja kasvustokerrostumia pinnoilta, jotka eivät saa vaurioitua puhdistettaessa. Sooda- ja hiekkapuhallusmenetelmät kuuluvat valikoimaamme ja niin ikään myös erilaiset vesipesumenetelmät. Asbestia sisältävissä kohteissa ainoa hyväksytty puhallusmenetelmä, märkähiekkapuhallus, kuuluu myös valikoimaamme. Omaamme erittäin hyvän yhteistyöverkoston, ja meiltä hoituvat niin pienet kuin suuremmatkin urakat.

 

Korjausrakentamisen osa-alueella toteutamme pienet ja keskisuuret työkokonaisuudet. Yrityksellämme on asbestityöluvat, ja olemmekin erikoistuneet asbestia sisältävien kohteiden kokonaisurakointiin käsittäen kohteen purku- ja korjaustyön. Hyvänä esimerkkinä on Kuopion kirkkomuseon saneeraus sisältäen asbestipurkutyöt ja rakenteiden jälleenrakennustyöt. Toteutamme tietysti myös asbestittomat kohteet samalla tinkimättömällä huolellisuudella

Miksi valita Faircon? Katso video alta.

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti.

© 2019 Kotisivujen toteutus Fortamedia.fi

PALVELUT

Kuivajääpuhallus
Asbestikartoitus - ja purku
Korjausrakentaminen
Ota yhteyttä
Tietosuojaseloste