soodapuhallus on kustannustehokas pintapuhdistusmenetelmä

Soodapuhallus sopii monille eri pinnoille

 

Soodapuhallus  suoritetaan työhön suunnitellulla painepuhalluslaitteistolla. Puhallusaineena käytetään natriumvetykarbonaattia (NaHCoз) eli ruokasoodaa (E 500). Soodapuhallustyö voidaan suorittaa joko kuivana tai märkänä. Soodapuhallus on hienovarainen ja sen avulla voidaan puhdistetaan mm. maalia, likaa, rasvaa, tummentumia sekä vanhoja erilaisia pinnoitteita.

Soodapuhalluksella nopea puhdistus eri pinnoille

Soodapuhallusta käytetään alumiini, ruostumaton teräs, tiili, kivi, lasi, lasikuitu, puu ja erilaisten muovisten pintojen puhdistukseen. 

Soodapuhallus soveltuu myös erinomaisesti tarkkuutta vaativiin kohteisiin kuten: moottorien ja vaihteistojen osat, laakerit, tiivisteet ja hydrauliset sylinterit.

Kenelle teemme soodapuhalluksia?

Teemme liikkuvan kalustomme avulla soodapuhalluksia teollisuudelle, rakennusliikkeille, kiinteistö- ja taloyhtiöille sekä myös kuluttajille. Pyydä ohesta tarjous oman kohteesi puhdistuksesta.

 

 

 

Pyydä ilmainen yhteydenotto

Täytä oheinen lomake, niin myyntimme ottaa teihin mahdollisimman pian yhteyttä.

    Hei jätä numero ja vaikka vähän kohdetietoja, niin soitamme teille lisätietoja ja hinta-arviota kohteestanne.

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti.

© 2019 Kotisivujen toteutus Fortamedia.fi

PALVELUT

Kuivajääpuhallus
Asbestikartoitus - ja purku
Korjausrakentaminen
Ota yhteyttä
Tietosuojaseloste